خبرنامه ایمیلی

سبک زندگی

چگونه در بین کار کردن ورزش کنیم؟

ورزش در بین کار

آیا شما هم این روزها مانند خیلی‌های دیگر کار پشت میزی دارید یا مجبورید برای ساعات طولانی در روز پشت کامپیوتر بنشینید؟ اگر که فعالیت کاری شما باعث شده تا در طول روز بی تحرک باشید، و از سوی دیگر بعد از ساعت کاری هم مجبور باشید به سراغ شغل دوم بروید یا اینکه از سر خستگی حوصله ورزش کردن را نداشته باشید، پیشنهاد می‌کنیم که در بین کار ورزش کنید! اما چطور؟

با مجله واگویه همراه باشید تا در این مطلب شما را با ۴ روش برای ورزش در بین کار آشنا کنیم.

۱. ورزش و استراحت را با هم ترکیب کنید

یکی از مشکلاتی که ممکن است با آن رو به رو شوید این است که شما روز خوبی در کار خود سپری نکرده باشید، و متعاقبا پس از اتمام کارتان هم حال و حوصله ورزش کردن را نداشته باشید. این اتفاق بین افرادی که زیاد کار می‌کنند متداول است. گاهی اوقات شما به جای ورزش به استراحت نیاز دارید.

اما نکته جالب توجه اینجاست که شما می‌توانید از استراحت به عنوان یک انگیزه برای ورزش کردن استفاده کنید و در واقع ورزش و استراحت را با یکدیگر ترکیب کنید!

مثلا می‌توانید در روزهایی که دویدن یا کار کردن با وزنه‌ها برایتان غیرممکن به نظر می‌رسد، از ورزش‌های آرامش بخشی مثل یوگا بهره ببرید. با یک جستجوی ساده در اینترنت می‌توانید چند تمرین یوگا بیاموزید و آنها را حتی در خانه هم انجام دهید تا هم ورزش کرده باشید و هم کمی اعصابتان آرام شده باشد.

۲. سر پا بایستید یا از توپ تعادل استفاده کنید

حرکات ورزشی زیادی وجود دارند که شما می‌توانید در دفتر کار خود آنها را انجام دهید ولی اگر می‌خواهید در حالی که همچنان روی کارتان متمرکز هستید کمی هم کالری بسوزانید، می‌توانید از صندلی خود بلند شوید و بایستید و به کارتان ادامه دهید.

ممکن است در ابتدا کمی عجیب و غریب به نظر برسد ولی تحقیقات نشان داده است که عاملی به نام «فیزیولوژی عدم تحرک» بدن شما را مجبور می‌کند که به نشستن‌های طولانی مدت عکس‌العمل منفی نشان دهد. حتی اگر ورزش هم می‌کنید نباید به صورت طولانی مدت بنشینید.

اگر در حال انجام کاری هستید که به نشستن نیاز دارد می‌توانید از توپ‌های تعادل استفاده کنید. توپ های تعادل به شما کمک می‌کنند که در همان حالت نشسته عضلات شکم و پشت خود را تقویت کنید و همچنین بدون اینکه تمرکز خود را روی کارتان از دست بدهید، کمی هم تحرک داشته باشید.

۳. برای کار و استراحت خود برنامه ریزی کنید

کمی راه رفتن می‌تواند آثار مثبت فوق‌العاده‌ای روی جریان خون شما داشته باشد و قدرت تمرکز شما را به حد قابل توجهی افزایش دهد. پس کارهای خود را زمانبندی کنید و زمان‌هایی هم برای استراحت تعیین کنید. حتی اگر این استراحت در حد رفتن به دستشویی یا پر کردن ظرف آب یا فنجان چای و قهوه باشد، علاوه بر اینکه کارهای خود را به صورت منظم‌تر و سر وقت انجام می‌دهید، در زمان استراحت هم کمی به خود و سلامت خود اهمیت می‌دهید.

شاید فکر کنید برای اینکه تغییری در شرایط بدنی خود ایجاد کنید حتما باید روزانه ساعت‌ها ورزش کنید، ولی با حرکات ورزشی ساده و کوتاه هم می‌توان تغییرات بزرگی در بدن ایجاد کرد. تغییراتی مثل استفاده از پله به جای آسانسور، پارک کردن خودرو کمی دورتر از محل کار و پیاده روی تا محل کار.

۴. حداقل تا ۶۶ روز به روال جدید خود ادامه دهید

بهبود مهارت‌های فردی شما با تغییر عادات شما اتفاق می‌افتد. تحقیقات نشان داده که حداقل ۶۶ روز طول می‌کشد که یک کار جدید به یک عادت تبدیل شود. بنابراین زود ناامید نشوید. ممکن است در ابتدا مجبور شوید کمی با خود کلنجار بروید ولی کم کم به ورزش کردن در کنار کار کردن عادت می‌کنید.

نظر شما چیست؟ آیا شما هم در محیط کار خود با مشکل عدم تحرک روبرو هستید؟ آیا فرصت و انرژی کافی برای ورزش در طول روز برای شما هم مهیا نمی‌شود؟ چه فکری برایش کرده‌اید؟ لطفا نظرات خودتان را با ما به اشتراک بگذارید.

نظر شما چیست؟

برای ارسال نظرتان اینجا کلیک کنید