خبرنامه ایمیلی

درآمد

به دنبال کار در منزل هستید؟ این کارها را بدون هزینه شروع کنید

کار در منزل - مادر و بچه

راه انداختن یک شرکت جدید هزینه بردار است. مثلا هزینه تجهیزات، کسب دانش‌های جدید، نیروهای متخصص و… حتی اگر بخواهید به همراه یکی از دوستانتان یک استارتاپ هم راه بیندازید،‌همچنان برخی از این هزینه‌ها را باید از جیب بپردازید. بنابراین واقعا خیلی‌ها که دنبال کار در منزل هستند تا پولی در بیاورند؛ نمی‌توانند روی استارتاپ راه انداختن یا تاسیس شرکت حساب باز کنند.

خبر خوب این است که از زمانی که کامپیوتر، اینترنت، و در برخی موارد گوشی‌های هوشمند و دوربین‌های عکاسی دیجیتال بوجود آمدند، گزینه‌های پیش روی شما برای کار در منزل خیلی گسترده شده است. در عین اینکه شما قبل از شروع هر کاری واقعا باید تمایلات، علاقمندی‌ها و توانایی‌های خودتان را مورد بررسی قرار دهید، ایده‌هایی که در این مقاله آنها را با شما به اشتراک می‌گذاریم، به شما کمک خواهند کرد تا بدون نیاز به تجهیزات یا آموزش‌های گران قیمت بتوانید صاحب یک کار در منزل بشوید.

این‌ها صرفا ایده‌هایی هستند که با شما در میان می‌گذاریم. اگر به این فکر کنید که با توجه به توانایی‌ها، هنرهایتان، و تخصص‌هایی که دارید چه کارها و خدماتی را می‌توانید از داخل منزل خودتان ارائه کنید، قطعا راهی پیدا خواهید کرد.

در ادامه با مجله واگویه همراه شوید تا شما را با ۱۰ ایده برای کار در منزل آشنا کنیم.

۱. کار در منزل: پیاده سازی سخنرانی

خیلی از ما در منزل‌مان حداقل یک کامپیوتر داریم که روی آن نرم افزار تایپ کردن وجود دارد، هدفون و دسترسی به اینترنت هم که قطعا داریم. اگر این‌ها را داشته باشید، و بخواهید بعنوان فردی که وظیفه‌اش پیاده سازی سخنرانی هاست فعالیت کنید، به هیچ هزینه اولیه‌ای احتیاج ندارید.

البته برای این کار باید سرعت و دقت تایپ کردنتان زیاد باشد؛ و البته احتیاج دارید تا کمی کامپیوتر بلد باشید. از طرف دیگر اگر کارفرمای شما بخواهد کاملا بصورت دورکاری با شما کار کند، باید توانایی دانلود کردن فایل‌های صوتی، ذخیره کردن متن تایپ شده به فورمت مورد نظر کارفرما، ضمیمه کردن فایل تایپ شده به ایمیل، و ارسال ایمیل به کارفرما را هم داشته باشید.

این کار را می‌توانید کاملا از خانه انجام دهید، در این صورت خودمختاری بالایی هم خواهید داشت. سرعت شما بستگی به درخواست شرکت کارفرمای شما دارد، اما در کل هرچه سریع‌تر باشید بهتر است. اگر شخص یا شرکتی را یافتید که چنین خدماتی می‌خواست و تمایل داشتید تا ابراز علاقه خود را برای آن کار ارسال نمایید، یادتان باشد که سرعت و دقت تایپ، آشنایی با کامپیوتر و برنامه‌های مورد نیاز را در درخواست همکاری خود ذکر کنید.

۲. کار در منزل: پشتیبانی از طریق چت

برای این کار به یک کامپیوتر و یک دسترسی اینترنت، و شاید هم به کمی آموزش درون سازمانی احتیاج داشته باشید. مسئول پشتیبانی از طریق چت، کارش پشتیبانی مشتریان آنلاین از طریق پشتیبانی زنده وب‌سایت است، که در صنایع مختلفی و در وب‌سایت‌های متعددی شاهد آن هستیم.

زمانی که شما در وب‌سایتی هستید و ناگهان یک پنجره باز می‌شود و می‌نویسد «سلام، کمکی از دست من بر می‌آید؟»، شخصی حقیقی آن طرف پشت کامپیوتر خود نشسته و منتظر است تا اگر سوالی دارید به شما کمک کند.

پشتیبان‌های آنلاین، وظیفه دارند تا در مورد برخی از خدمات و مشکلات عمومی، مشتریان را راهنمایی کنند، و هر زمانی که مشکل پیچیده و لاینحل شد، آنرا به افراد متخصص در سطحی بالاتر از خودشان ارجاع دهند.

یادتان باشد در این کار، ممکن است هر از گاهی توسط کارفرمای خودتان تست شوید و پرداختی‌ها هم خیلی متفاوت است. از آنجایی که در این کار مستقیما با مشتری‌ها در ارتباط هستید، بنابراین لازم است که مودب و دوستانه با آنها برخورد کنید.

هرچه شما در مورد شرکتی که مسئولیت پشتیبانی آنلاین آنجا را بر عهده دارید، محصولاتشان، خدماتشان، فرایند کارها و سیاست‌هایشان اطلاعات بیشتری داشته باشید، در کارتان موفق‌تر خواهید بود.

۳.  کار در منزل: ورود اطلاعات

این کار، یعنی ورود اطلاعات هم کاری است که می‌توانید در هر مدل برنامه و زمان بندی آنرا بگنجانید. همچنین برای انجام آن به هزینه اولیه برای خرید تجهیزات یا آموزش‌های خاص هم احتیاج ندارید. این کار این شکلی است که در کامپیوتر و در فرم‌هایی که برای شما تعبیه شده است، اطلاعاتی را وارد می‌کنید، بعضا اطلاعاتی که ممکن است تایپ شده هم نباشند.

اگرچه برای این کار به تجربه و مدرک خاصی احتیاج ندارید، اما باید کمی کامپیوتر بلد باشید، بتوانید با سرعت و دقت تایپ کنید، ایمیل بفرستید، فولدر جدید بسازید، و برنامه‌هایی را نصب یا حذف کنید و…

۴. کار در منزل:‌ برنامه نویسی

برنامه نویسی یک کار واقعا حرفه‌ای است، اما به تجهیزات خاصی احتیاج ندارد. اگر در برنامه نویسی نرم افزارهای کامپیوتری، برنامه‌های موبایل، و یا وب‌سایت مهارت و علاقه داشته باشید، کلی منابع رایگان برای یادگیری این تخصص‌ها وجود دارد که می‌توانید توانایی خودتان را افزایش دهید. مثلا در وب‌سایت Code Academy می‌توانید بیش از ۱۲ زبان برنامه نویسی از جمله JavaScript, Python, HTML, و CSS را به رایگان یاد بگیرید.

برنامه نویسی یک عبارت خیلی کلی است. زبان‌های بسیار زیادی وجود دارند که می‌توانید به واسطه‌ی آنها یک برنامه‌ی کامپیوتری را بنویسید. بعنوان مثال، JavaScript و HTML زبان‌های برنامه نویسی هستند که برای طراحی وب‌سایت به میزان زیادی استفاده می‌شوند. مزیت انجام این کار در منزل این است که می‌توانید ساعت کاری خود را با برنامه خودتان تنظیم کنید.

یک مسیری که می‌توانید بروید، این است که در توسعه پوسته‌ی برنامه‌ها یا وب‌سایت‌ها متخصص شوید، پوسته یعنی همان جایی که کاربرها با آن سر و کار دارند، مانند فونت‌ها، منوها، دکمه‌ها و رنگ‌های به کار رفته شده. لازمه‌ی این کار این است که به HTML, CSS و JavaScript مسلط شوید. همچنین باید کتابخانه‌هایی همچون AngularJS یا ReactJC را هم بشناسید.

مسیر دیگری که می‌توانید اتخاذ کنید، این است که به سراغ توسعه بخش‌های پشتی برنامه یا اصطلاحا back-end بروید. در واقع هرچیزی که در یک وب‌سایت یا برنامه نمی‌توانید ببینید جزو این دسته است! برای این منظور باید به Java, Scala یا Python تسلط پیدا کنید و با کتابخانه‌هایی که در back-end استفاده می‌شوند آشنا شوید.

۵. کار در منزل:‌ مدیر شبکه‌های مجازی

این شغل نیازمند این است که زمان زیادی را آنلاین باشید، البته می‌توانید این کار را از هر جایی که لپ تاپ، گوشی موبایل و اینترنت دارید انجام دهید و محدود به ماندن در مکان خاصی نیستید. اگر مهارت مدیریت شبکه‌های اجتماعی را دارید و با ابزارهای مدیریت این شبکه‌ها هم به خوبی آشنایید، یا حتی اگر دوست دارید که این مهارت‌ها را بیاموزید، بازاریابی شبکه‌های اجتماعی یا مدیریت شبکه‌های اجتماعی یک فرصت خوب برای کار در منزل است که می‌توانید به سراغش بروید.

وظیفه مدیر شبکه‌های اجتماعی این است که اکانت کارفرما در شبکه اجتماعی مورد نظرش را بسازد، برای تولید محتوا یک استراتژی تدوین کند، یک برنامه بازاریابی داشته باشد، و مخاطبین شبکه‌های اجتماعی را مورد تحلیل و بررسی قرار دهد. سپس کار خود را آغاز کند و بصورت مستمر محتوای جدید تولید و منتشر کرده، و در بازه‌های زمانی مشخص گزارش گیری و اصلاح روند کند.

۶. کار در منزل:‌ تدریس موسیقی

شاید برای سال‌ها یا حتی دهه هاست که توانایی ساز زدن را در خود پرورانده‌اید. پس چرا از تدریس آن پول در نیاورید؟ هم می‌توانید کلاس خصوصی برگزار کنید و هم کلاس‌های گروهی.

بعنوان یک مدرس موسیقی، باید بتوانید یک قطعه موسیقی را در مراحلی که برای یادگیری آسان باشند تقسیم کنید. همچنین مانند هر معلم دیگری باید یک برنامه درسی فردی برای تک تک شاگردهایتان که اهداف مختلفی دارند داشته باشید.

هزینه‌های اولیه این کار بیشتر در مورد این است که خودتان و کارتان را تبلیغ کنید. همچنین می‌توانید در اینترنت نیز برای چنین موقعیت‌های شغلی جستجو کنید. برای اینکه در تبلیغات خود درست به هدف بزنید، باید جاهایی تبلیغ کنید که عاشقان موسیقی به آنجا می‌روند، مثلا فروشگاه‌های اینترنتی موسیقی، آموزشگاه‌های موسیقی و…

۷. کار در منزل:‌ تدریس مجازی

تدریس مجازی یک فرصت عالی برای کار در منزل است؛ کاری که می‌توانید از برنامه ریزی و تخصص خودتان استفاده کنید و در موضوعاتی که دوست دارید به آموزش بپردازید. برای تدریس مجازی از نرم‌افزارهایی همچون FaceTime، Skype، و Google Hangouts استفاده می‌شود.

برای تدریس مجازی لازم نیست که مدارک مرتبط با موضوع درس‌تان داشته باشید. موضوعاتی که می‌توانید در آنها تدریس کنید هم، پهنه بسیار وسیعی دارند. از ریاضیات و علوم فیزیک گرفته، تا زبان انگلیسی و آلمانی، و حتی آموزش توانایی‌هایی مثل آشپزی یا مدیریت شبکه‌های اجتماعی!

حتی شما می‌توانید جلسات آموزشی خودتان را بصورت ویدئویی یک بار ضبط کنید، و بارها بفروشید! برای این منظور وب‌سایت‌هایی هم وجود دارد که می‌توانید از آنها بعنوان واسط فروش ویدئوی آموزش‌های خود اقدام کنید. مثلا وب‌سایت فرانش.

۸. کار در منزل:‌ مترجمی متون خارجی

ترجمه یک کار تخصصی است. شما باید هم در زبان مادری خود و هم در زبان دیگری مانند انگلیسی، فرانسه، آلمانی و… ماهر باشید. اگر آنقدر خوش شانس باشید که حداقل به یک زبان دیگر غیر از زبان خودتان مسلط باشید، می‌توانید فایل‌های صوتی، متن‌ها، و ویدئوها را ترجمه نمایید.

مترجمی زبان، می‌تواند بعنوان یک کار در منزل تلقی شود، اما می‌توانید برای کار پاره وقت یا تمام وقت مترجمی هم به شرکت‌های مختلف رزومه ارسال کنید. اگر تصمیم داشتید تا از خانه اقدام به شروع و انجام این کار نمایید می‌توانید در وب‌سایت‌های کاریابی یا فریلنسری به دنبال تقاضای مترجمی باشید. یکی از دم دست‌ترین بازارها برای دریافت سفارش ترجمه، وب‌سایت شبکه مترجمین ایران است، که می‌توانید بعنوان مترجم برای آنها فعالیت کنید و یک کار در منزل بدست بیاورید.

۹. کار در منزل:‌ مشاور بازاریابی دیجیتال

مشاور بازاریابی دیجیتال شخصی است که در ازای تعیین استراتژی و هویت یک شرکت در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی پول می‌گیرد. او در واقع کیفیت تبلیغات، نتایج جستجو، محتوا و استراتژی‌های حضور یک شرکت در فضای مجازی را ارزیابی می‌کند و پیشنهاداتش را جهت بهبود و ارتقای کیفی آن‌ها ارائه می‌دهد.

شما می‌توانید این کار را تنها با داشتن یک کامپیوتر، گوشی تلفن همراه، و دسترسی به اینترنت، در ابتدایی ترین سطحش در خانه و بصورت آنلاین انجام دهید. البته طبیعتا این کار نیازمند این است که در زمینه بازاریابی در فضای دیجیتال و شبکه‌های اجتماعی دانش و تسلط زیادی داشته باشید.

۱۰. کار در منزل:‌ نویسنده یا ویراستار فریلنسر

برای نویسندگی یا ویراستاری هم می‌توانید به راحتی از دور کارتان را پیش ببرید. برای اینکه نویسنده خوبی باشید، اول باید توانایی‌هایتان را در زمینه نویسندگی و همچنین تحقیق بالا ببرید. همچنین لازم است که تخصص مصاحبه کردن را هم کسب کنید.

یک نویسنده می‌تواند موقعیت‌های شغلی متفاوتی از کپی رایتینگ گرفته تا نوشتن محتوا برای وبلاگ‌های تخصصی را پیش رویش داشته باشد؛ و تقریبا تمام کار را هم می‌توان از راه دور انجام داد. جای تعجب نیست که خواستن شما و همچنین دستمزدی که به شما خواهند پرداخت خیلی بسته به توانایی و تجربه شما خواهد داشت.

تجربه و تخصص شما در مورد موضوعی خاص، مثلا درباره زنجیره بلوکی در صنعت امنیت اطلاعات، یا درباره بازیگری و نقد فیلم در صنعت سینما، می‌تواند بر قیمت شما تاثیر قابل توجهی داشته باشد. بنابراین پیشنهاد می‌کنیم اول محدوده‌ی کاری خودتان را مشخص کنید، محدوده‌ای که در آن تجربه و دانش کافی دارید و افرادی را هم در آن حوزه می‌شناسید که می‌توانید برای نوشتن به آنها درخواست دهید.

یک ویراستار هم، کارش بدین ترتیب است که متن‌های نوشته شده و بعضا کتاب‌ها را می‌خواند، و صحت نوشته‌ها، املا، دستور زبان، و خوانایی متون را بررسی می‌کند. این کار، کاملا دقیق است و نیازمند این است که در مورد دستور زبانی که تصمیم به ویراستاری در آن دارید، به خوبی اطلاعات داشته باشید.

اما از کجا این کارها را پیدا کنیم؟

هر کاری که بخواهید انجام دهید، نیاز دارید تا در آن زمینه صاحب دانش، تجربه، مهارت، استعداد یا تخصص باشید. به همین دلیل یک کارفرما تصمیم می‌گیرد با شما بصورت دورکاری همکاری کند یا نه. اگر در حال حاضر تخصصی ندارید، می‌توانید با مطالعه منابع زیادی که وجود دارد، دانش خودتان را ارتقا دهید.

در مرحله بعد، باید بدانید که وب‌سایت‌های متعددی راه اندازی شده‌اند که کارشان گذاشتن دست شما در دستان کارفرما هاست. کافی است تا در آن وب‌سایت‌ها عضو شوید، اطلاعات و رزومه خود را تکمیل نمایید، و به جستجوی کار مورد نظرتان بپردازید. برای شروع می‌توانید به وب‌سایت‌هایی مانند حامی کار، جابینجا، و یا پونیشا مراجعه کنید.

همچنین فراموش نکنید که برخی از این خدمات را می‌توانید خودتان بصورت مستقیم عرضه کنید. مثلا خودتان می‌توانید یک وب‌سایت یا یک پیج و کانال در شبکه‌های اجتماعی داشته باشید، و محصولات یا خدمات خودتان را در آنجا ارائه دهید. از خدمات تخصصی مانند برخی از مواردی که ذکر شد گرفته، تا محصولات ساده‌ای مانند صنایع دستی محلی شهرتان که خودتان درست کرده‌اید.

آیا شما تا بحال تجربه کار در منزل یا فریلنسری را داشته‌اید؟ به نظرتان کار در منزل چه مزایا و معایبی دارد؟ اگر کسی به دنبال کار در منزل باشد چه پیشنهاداتی برای او دارید؟ لطفا نظرات خودتان را با ما در میان بگذارید، و یادتان هم نرود که این مطلب را با دوستانتان هم به اشتراک بگذارید.

نظر شما چیست؟

برای ارسال نظرتان اینجا کلیک کنید