خبرنامه ایمیلی

درآمد

چگونه در خانه پولدار شویم؟

کسب و کار خانگی

آیا به فکر راه انداختن یک کسب و کار خانگی هستید؟ در این مطلب از مجله واگویه، با ۱۰ نکته برای موفقیت در کسب و کارهای خانگی آشنا می‌شوید؛ نکاتی که از اما جونز، متخصص کسب و کارهای خانگی و مؤسس کسب‌وکار کوچک Enterprise Nation ارائه شده است.

۱. کسب و کار خود را بر پایه کاری بنا کنید که از آن لذت می‌برید

زمانی که سرگرمی، شوق، یا مهارتی که دارید به شغل تمام وقت شما بدل شود، واقعا حسی مانند کار کردن به شما دست نخواهد داد.

۲. برنامه داشته باشید

یک طرح کسب و کار ساده آماده کنید تا چشم انداز شما را نشان دهد، بازار شما را وصف کند، و روشن کند که چگونه قرار است به آن بازار دسترسی پیدا کنید و محصولات یا خدمات خود را به آن بفروشید. همچنین موارد مالی را هم در برنامه خود لحاظ کنید، و یادتان نرود که هر ۶ ماه یک بار برنامه خود را بازنگری کنید.

۳. یک محل کار اختصاصی پیدا کنید

در خانه خودتان قسمتی را برای محل کارتان اختصاص دهید. زمانی که در آن محیط هستید، خانواده و دوستانتان باید بدانند که شما الان در حال کار می‌باشید، بعلاوه تا پایان ساعت کاری نیز خودتان هم از امورات منزل دور خواهید بود. همچنین یک میز و صندلی خوب بخرید، چرا که قرار است ساعت‌های زیادی را روی صندلی و پشت میز بنشینید.

۴. یک وجهه حرفه‌ای برای خودتان بسازید

باید مطمئن شوید زمانی که مشتری به سراغ شما می‌آید، با یک خوش‌آمدگویی حرفه‌ای روبرو می‌شود. بنابراین شکلی که به تلفن پاسخ می‌دهید، ظاهر وب‌سایت شما، لوازم‌التحریری که استفاده می‌کنید، و حتی جایی که برای نشستن مشتری خود انتخاب می‌کنید، همگی از اهمیت زیادی برخوردارند.

۵. از شبکه‌های اجتماعی نهایت بهره را ببرید

کسب و کارهای خانگی در شبکه‌های اجتماعی نظیر فیس‌بوک، توییتر، و لینکدین با آغوشی گرم پذیرفته می‌شوند. این شبکه‌ها رایگان هستند و می‌توانند بعنوان کانالی برای توسعه کسب و کار شما مورد استفاده قرار بگیرند.

۶. به یک متخصص تبدیل شوید

با انجام دادن کارهایی مانند نوشتن بلاگ یا ارسال توییت، تهیه گزارش، انتشار کتاب، یا برگزاری یک نشست در زمینه کاری خودتان، خودتان را بعنوان یک متخصص معرفی نمایید. زمانی که بعنوان متخصص امری شناخته شوید، معتبر خواهید شد، و زمانی که اعتبار داشته باشید برایتان مشتری خواهد آمد.

۷. هیچوقت از یادگیری دست بر ندارید

یکی از قسمت‌های تبدیل شدن به یک متخصص، این است که دائما از اطرافیان خودتان چیزهای جدید یاد بگیرید. دائما بررسی کنید که همکاران شما در حال چه کارهایی هستند، در مورد کارآفرینان موفق مطالعه کنید، و تمایلات بازار را زیر نظر داشته باشید تا بتوانید از فرصت‌های پیش رو استفاده کنید.

۸. از خانه بیرون بزنید

به رویدادهای تخصصی بپیوندید، از داخل کافی شاپ مورد علاقه‌تان کار کنید، و یا یک دوره آموزشی جدید را بگذرانید. خیلی خوب است که از خانه یا به نوعی محل کارتان بیرون بزنید، اما حواستان باشد که برای تماس‌ها از طریق گوشی موبایل یا لپ تاپ‌تان در دسترس باشید.

۹. کارهایی که در آن خبره هستید را انجام دهید و باقی را برون سپاری کنید

برای اینکه کسب و کارتان رشد کند، روی محصول یا خدمات اصلی خودتان تمرکز کنید، و برای کارهای غیر اصلی مانند انجام امور حسابداری و… از دیگران کمک بگیرید.

۱۰. دلسرد نشوید

خیلی از کسب و کارها، صرفا به دلیل اینکه مالکان آنها بعد از یک دوره تستی کوتاه مدت ناامید شدند شکست خوردند. برای اینکه کسب و کار شما موفق شود، باید برای دستیابی به اهداف بلند مدت خود پایداری و اشتیاق کافی داشته باشید. هر چه در توان دارید بگذارید تا کسب و کارتان به آن موفقیتی که انتظارش را دارید برسد.

نظر شما چیست؟

برای ارسال نظرتان اینجا کلیک کنید