خبرنامه ایمیلی

سبک زندگی پس انداز

چگونه منابع مالی خانواده را مدیریت کنیم؟

مدیریت مالی خانواده

اغلب اوقات یک نفر در خانواده مسئول تأمین هزینه‌ها، مدیریت پول، قسط‌ها، پرداخت صورت‌حساب‌ها و دیگر موارد است. این کار درصورتی‌که دیگر اعضای خانواده شما را حمایت و درک نکنند، بسیار پر استرس و دشوار می‌شود.

درواقع داشتن یک شیوه مدیریت مالی صحیح و باز می‌تواند برای تمامی اعضای خانواده مناسب باشد. مجله واگویه نگاهی به روش‌های چگونگی مدیریت منابع مالی در خانواده‌ها انداخته است. با ما همراه باشید.

کمتر از درآمد خود خرج کنید

با ظهور کارت‌های اعتباری، خطوط اعتباری و وام‌های بانکی، خرج کردن بیش از حد نسبت به درآمدی که نمی‌توان آن را به دست آورد، آسان‌تر شده است. به همین خاطر ما طرفدار شیوه‌های قدیمی نظیر خرید اقساطی اجناس هستیم؛ شما مبلغی را به‌عنوان پیش‌پرداخت واریز کرده و سپس ماهانه اقساط یک کالای موردنظر را تا زمان تملک کامل آن پرداخت می‌کنید. بااین‌حال مراقب باشید تا اقساط شما نیز بیشتر از درآمد ماهانه‌تان نباشند.

با اعداد آشنا شوید

شما نمی‌توانید چیزی را که محاسبه نمی‌کنید، مدیریت کنید. در گام اول، شما نیاز دارید تا در مورد هزینه‌های واقعی خود بدانید. عده اندکی از افراد می‌توانند با قطعیت اعلام کنند که چه میزان پول برای خرید خواروبار، قبض‌ها یا موارد احتیاطی در زندگی هزینه می‌کنند.

از یک کاغذ یا نرم‌افزارهای آنلاین برای محاسبه میزان هزینه‌های خود استفاده کنید. این کار را برای یک ماه و به‌منظور مدیریت آنچه هزینه کرده‌اید انجام دهید. احتمالاً با به کار بردن این روش، از نتایج شگفت‌زده خواهید شد.

در تصمیمات خود تجدید نظر کنید

به هنگام مواجهه برای خرید یک کالای گران‌قیمت، بهتر است تا اندکی صبر کرده و در تصمیم خود تجدیدنظر کنیم. ما معمولاً وقتی‌که احساساتی می‌شویم، تمایل به خرج بیشتر پول داریم. به همین خاطر بسیاری از خریداران بالقوه خانه از یک مشاور املاک برای تصمیم‌گیری به‌جای خود استفاده می‌کنند.

دوری از احساسات و فکر کردن با ذهنی باز به شما شانس تصمیم‌گیری در مورد نیازهای واقعی‌تان در زندگی را می‌دهد. پس دفعه بعد که به فکر خرید یک خودروی جدید، یک لباس گران‌قیمت یا به‌روزترین تلفن همراه بازار افتادید، اندکی به خود برای تصمیم‌گیری عاقلانه فرصت دهید.

از خرید اقلامی که توانایی پرداخت هزینه آن‌ها را ندارید خودداری کنید

اگر تنها راه برای خرید یک کالا برای شما قرض گرفتن پول یا بدهکار شدن به بانک است، احتمالاً نشانه‌ای از عدم توانایی شما برای خرید کالای مذکور وجود دارد. به‌جای وام گرفتن و قرض‌های بی‌مورد، اندکی در هزینه‌های جاری صرفه‌جویی کرده و بعد از چند ماه کالای مدنظر خود را تهیه کنید.

شفافیت مالی داشته باشید

سیاست «عدم پیگیری هزینه‌ها» نمی‌تواند روشی مناسب به هنگام مدیریت منابع مالی و کنترل هزینه‌های خانواده باشد. اطلاع ندادن به همسرتان برای خرید یک جفت کفش گران‌قیمت یا مخفی کردن مقداری پول برای تفریحات آخر هفته، می‌تواند به روابط شما در خانواده آسیب بزند.

به موجب تحقیق انجام شده در استرالیا، ۳۷ درصد از زنان و ۳۰ درصد از مردان به فشارهای مالی ناشی از عدم صداقت شریک زندگی خود در مسائل مالی اذعان کرده‌اند. اگر شما هم نمی‌خواهید تا به این مشکلات دچار شوید، قبل از بروز مشکلات مالی در مورد نحوه هزینه کردن بودجه با یکدیگر صحبت کنید.

نظر شما چیست؟

برای ارسال نظرتان اینجا کلیک کنید